Creamy Bruschetta
I love appetizers, I could make a whole meal out of them. Now that summer is almost here, these are perfect for a snack at the end of the day, they are easy to prepare, and the mixture can actually be made ahead, and kept in the fridge. So here goes.....
- 1/2 cup mayonnaise
- 1 cup mozzarella cheese, grated
- 2 -3 tomatoes, diced, to taste ( I add olives)
- 2 tablespoons parmesan cheese
- 1 teaspoon oregano
- 1/2 teaspoon pepper
- 1/4 teaspoon basil
- 1 minced garlic cloves, to taste
- 1 baguette or sliced bread of choice
Directions
- Cut bread in 1 inch slices , drizzle with olive oil, lightly bake
- Mix the rest of the ingredients together.
- Put spoonful of mixture on each slice and place on baking pan.
- Bake at 350 for 10-15 minutes or until melted and the bread is crispy.
- Serve immediately.
Enjoy, Diana
Não resisto a este tipo de coisas. Perco-me mais facilmente com uma entrada destas do que com um doce. Não é que não goste de doces, pelo contrário. Pensando bem, perco-me com tudo. Que desgraça! Sou uma fraca :)
ReplyDeleteAdorei esta sugestão. Qualquer dia experimento. Um beijinho.
Fico contente por também quereres encontrar-nos pessoalmente.
"Manjeiracao" is basil?? Wow! I had no idea! Thanks! :)
ReplyDelete